Onderwerp: Hoe lang chocolademousse bewaren? Ivm voorbereiding..
Hallo allemaal,
Voor zondagochtend moet ik een taart maken, die zaterdag om 15:30u opgehaald wordt. Normaal doe ik in dit geval bijvoorbeeld vrijdagavond vullen en afsmeren en evt bekleden met fondant en zaterdag decoreren. Dit doe ik bijvoorbeeld wel met banketbakkersroom (op poederbasis).
Maar voor deze taart moet ik een chocolademousse maken en daar zit slagroom in. Kan ik m dan ook al op vrijdagavond maken de mousse? Omdat het zo lang moet opstijven? Als ik dat zaterdagochtend moet doen, ben ik bang dat ik in tijdnood kom..
Bedankt alvast!
.
doe ik ook, nooit een probleem mee 
wanneer je het zaterdagochtend pas verwarmd, duurt het erg lang voordat je kunt gaan opkloppen
D'r gebeurt echt niks raars mee hoor
, wordt zelfs iets langer houdbaar door verwarmen
Gewoon na verwarmen in de koelkast zetten, zaterdagochtend opkloppen, beetje op laten stijven en in de taart doen 