Ik doe mij suiker ook in 1x erdoor en mijn bisquit wordt minimaal 7cm hoog. Ik verhoog mijn springvorm wel met bakpapier, toen ik dat nog niet deed werd mijn bisquit ook niet zo hoog, ongeveer 4cm
Ik denk dat als ik een extra hoge bakvorm koop dat ze nog hoger worden, maar ik vind t wel prima zo. Passen ze nog in mn taart euh...draag ding 
Owh en ik zet mn eieren in het heetste water wat uit de kraan komt, dan de rest vd spulletjes klaarzetten (duurt ongeveer 10min), suiker in n kom, eieren erin (tegelijk) en dan mixen 10min. Mijn hetelucht stand van mn combimagnetron zet ik maar op 150graden, Heet genoeg, anders verbrand alles.
Hoop dat t de volgende keer wel lukt bij je. Succes!
ps. ik gebruik beslag voor n 24cm voor mn 20cm vorm en 28cm beslag voor mn 26cm vorm. Dus ik neem altijd n eitje ofzo meer en reken zelf mn inhoud uit door m te vullen met water. n halve lieter water is 1 ei.