1

Onderwerp: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

zo ja hoe maak je dan blijf stevig? gewoon met spulen van supermarkt of iets anders

2

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

ik werk nooit meer met slagroom maar in het begin wel gedaan. Klop fix er doorheen en alles gaat goed maar nu ik de marshmallowbotercreme heb ontdekt wil niemand iets anders meer!!

cakes, enjoy making, enjoy eating!!

3

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

hier klanten die stedds veranderen vulling,maar wat ik dacht in plaats van echte slagroom bavaroise neutraal en doorheen patiddes slagroom smaak

4

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

:think: waarom zou je een smaakstof (chemisch) gebruiken als je het echte voorhanden hebt??
Slagroom opkloppen met wat (vanille)suiker, klopfix erdoor, klaar :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

maar het gaat over bruidstaart

6

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

oh.... je bedoeld dat je botercrème met slagroom smaak wilt maken?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

7

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

nee bavaroise met smaak slagroom,maar ja klant wil slagroom mischien dan weer willen anders.

8

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

Misschien is de optie van aangevette slagroom iets ?
Slagroom 1 op 1 vermengen met mascarpone en een beetje suiker naar smaak, blijft lekker en stevig zonder uit te lopen.
Of een bavarois maken op basis van slagroom dan heb je 2 vliegen in 1 klap, en slagroom en bavarois.

Christine.

9

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

Ester1

ik werk nooit meer met slagroom maar in het begin wel gedaan. Klop fix er doorheen en alles gaat goed maar nu ik de marshmallowbotercreme heb ontdekt wil niemand iets anders meer!!

Kun je mij het recept geven van je marshmallowbotercreme? Heb daar nog nooit iets over gehoord

10 Laatst bewerkt door Carien (13-03-2012 10:06)

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

vanwelie schreef:

nee bavaroise met smaak slagroom,maar ja klant wil slagroom mischien dan weer willen anders.

:think: ik begrijp het probleem nog niet goed geloof ik :o

bavarois met slagroomsmaak... bavarois maak je toch met slagroom?

Is het een koelingsprobleem of komen jullie niet uit de soort vulling? want ja, dat zal het bruidspaar aan moeten geven.... Heb je al wat proeftaartjes voor ze gemaakt? Anders is dat misschien een optie :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

11

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

ja hebben gekozen voor chocolade vulling dus ik heb gemaakt ganache en 2e vulling was vanille met stukjes chocolade maar beide vinden niks ja eigen keuze. nu willen jam dan gewone slagroom en verder ik denk dat zelf weten niet wat vinden lekker.maar ja klant is koning hahaha.

maar ik bedoel met die bavaroise dat maak ik neutraal en dan iets naar smak die smakstoof van patiddes maar ik denk beter alleen neutral ?
donderdag komen weer voor proeven maar deze keer maak ik meer keuzen en dan zonder decoratie of zo gewoon puur biscuit met vulling anders is veel werk voor niks.

12 Laatst bewerkt door Carien (13-03-2012 10:37)

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

wat Keukentje voorstelde is echt een hele neutrale lekkere :Y (die slagroom/mascarpone; zelf doe ik bij 250gr van elk 2 eetlepels vanillesuiker en 1 zakje klopfix).
Kun je heel goed combineren met aardbeienjam of met lemoncurd :9

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

13

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

met alle tips moet iets geworden :thumb:

14

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

ben benieuwd :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

15

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

en weet hoe ik beniuwd :D

16 Laatst bewerkt door Carien (13-03-2012 10:54)

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

:D

:thumb: succes :thumb:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

17

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

Omdat deze mensen niet weten wat te kiezen en voor een 2e keer komen, is het misschien een idee om een gewone biscuit te bakken en deze in "hapklare" stukjes te snijden. Verschillende smaken vulling neer te zetten en een mes erbij. Ze kunnen dan zelf een beetje vulling op een plakje biscuit doen en het scheelt jou een hoop werk.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

18

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

ja zo iets ga nu worden,gewone biscuit zonder decoratie en bekleding en maak soort klein gebakjes met verschilende combinatie.

19

Re: Gebruiken jullie gewone slagroom ook als vulling/

ja zo iets ga nu worden,gewone biscuit zonder decoratie en bekleding en maak soort klein gebakjes met verschilende combinatie.