Onderwerp: Hulp bij gebruik fillegreemold
Vol enthousiasme de filligreemold aangeschaft 2 weken geleden.
En gisteren had ik DE perfecte taart er mee willen maken.
Mijn grote bloemen waren prachtig geworden en de filligreerand zou de taart helemaal afmaken.
Maar wat een teleurstelling... Na uren en uren prutsen had ik nog geen rand en heb ik het uiteindelijk opgegeven en er een dubbele parelrand langs gemaakt.
Heeft er iemand misschien DE tip voor me waardoor het me wel gaat lukken een volgende keer?
Ik heb fondant gebruikt en dit in kleine sliertjes gedaan om de mold ermee op te vullen, goed aangedrukt en er voor gezorgd dat alles even dik gevuld was. Crisco gesmeerd in de mold. In de vriezer geprobeerd, uit de mold proberen te halen met een naaldje etc,etc... Maar niets hielp.
En toch moet het kunnen want zie hier op het forum de mooiste taarten voorbijkomen met zo'n rand.
Dus wie oh wie heeft er een oplossing voor mij???
Alvast bedankt!!!