Onderwerp: vulling: banaan en ..?
Hoi allemaal,
voor een opdracht heeft iemand mij gevraagd een taart te maken met een bananenvulling. Ik heb in het verleden al eens een bananenmousse gemaakt (zoals bij de recepten op deze site staat beschreven) maar die vind ik errug machtig. Tegenwoordig maak ik dan slagroom met vanillesuiker en daar doe ik plakjes banaan op. Het pureren van de banaan maakt het bijna beton...
Anyway, de opdrachtgeeftster heeft gevraagd om er iets bij te doen zodat de smaak van de banaan extra kracht wordt bijgezet. Ze noemde zelf iets van nootjes.
Ik kan me alleen niets voor de geest halen wat ik er nou bij zou kunnen doen (bijvoorbeeld door de slagroom) waardoor de bananensmaak meer naar voren zou komen.
Hebben jullie ideeen?
(En welk fruit is lekker bij witte chocoladevulling? Ze wil ook een taart met witte chocolade en fruit. Ik dacht zelf aan frambozen of aardbeien...)