1

Onderwerp: GRRRRR ruzie met biscuit!!

Hoi Allemaal

Wat gaat er fout? Ik heb ruzie met mijn biscuit's, mixen (10 minuten op hoogste stand) in de vorm en dan in de oven op 180 gr. Komt echt prachtig omhoog en dan tegen de tijd dat hij eruit kan dan is hij lager en zit er ongeveeer een 1/2 cm ruimte rondom en zit hij niet meer tegen de rand aan. Hoe kan dit!!!

Ik heb biscuit van Soezie en eieren op kamertemp (ook al eens warm geprobeerd) Heb de oven ook in temp gevarieerd dus oplopend vanaf 150 gr.

Wie weet de oplossing??

Thanks!

Groeten @nnette, http://taartjebakker.mijnalbums.nl/
Bakt graag van alles zolang ik het zelf mag mixen!!

2

Re: GRRRRR ruzie met biscuit!!

Ik gebruik ook soeziemix. Ik mix 8 minuten op hoogste stand en de laatste 2 minuten op de laagste. Daardoor gaat er wat lucht uit en gaat de biscuit niet h

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

3

Re: GRRRRR ruzie met biscuit!!

Ik gebruik ook Soezie. Het kapsel zakt bij mij ook altijd wel ietsje in, maar niet dramatisch. Dat het loskomt van de kanten is normaal, en alleen maar handig met storten. ;)