1

Onderwerp: Royal icing... waarin?

Ik ben nog super nieuw met het fenomeen bakken. Op gebied van decoratie spuiten eigenlijk alleen nog maar gewerkt met botercreme op cupcakes. Daar gebruik ik gewoon weggooiplastic zakken voor (van wilton). Die zijn toch al gauw 0,50cent? per stuk. Mijn eerste vraag is eigenlijk of er een goedkopere oplossing voor is? (stoffen zakken vind ik niet fijn werken!)

En mijn tweede vraag: Ik zie hier allemaal prachtige koekjes voorbij komen gedecoreerd met royal icing. Doen jullie dat ook in van dee plastic zakken of zijn daar andere tools voor?

Alvast bedankt!

Liefs Renée

When you're stressed you eat ice cream, cake, chocolate, and other sweets. Why? Because stressed spelt backwards spells is desserts.

2

Re: Royal icing... waarin?

Snoepzakken worden ook wel gebruikt om mee te spuiten.

En wat een geweldig onderschrift heb je!

3 Laatst bewerkt door Queenie123 (21-12-2011 23:31)

Re: Royal icing... waarin?

1x is genoeg!

4

Re: Royal icing... waarin?

Ik vind die afsluitbare zakjes van de ah erg fijn. Kun je gewoon weer openen om te vullen en geeft niet zoveel geknoei.

Dit was mijn spreekbeurt. Zijn er vragen?

5

Re: Royal icing... waarin?

Ik heb ook snoepzakken, scheelt enorm.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

6 Laatst bewerkt door Adrienne (22-12-2011 07:01)

Re: Royal icing... waarin?

Als het kleine beetjes zijn kun je ook een cornetje vouwen van bakpapier, is het goedkoopst ( zeker als je veel verschillende leurjtes wilt :) )

Dat doe je zo:

http://www.deleukstetaarten.nl/howto/6/Cornetje+vouwen/

( Mijn ervaring met te dunne ( snoep)zakken is dat die bij dikkere icing barsten=erg frustrerend :+ )

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

Re: Royal icing... waarin?

Bedankt voor alle reacties. Mijn vraag is helemaal benatwoord  :) !
(Sorry, beetje laat i.v.m. de kerst)

When you're stressed you eat ice cream, cake, chocolate, and other sweets. Why? Because stressed spelt backwards spells is desserts.