Onderwerp: Kerstboom cakejes (wilton mold) bekleden
Hallo allemaal,
Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik had al gezocht op het forum, maar niet gevonden, dus doe ik het maar even zo.
Ik heb cakejes gebakken met de mold van wilton, dit zijn dus kerstboom-cakejes. Nu wil ik deze graag versieren, maar ik vraag me af wat het makkelijkst werkt.
Aangezien de cakejes een beetje kegelvormig zijn, lijkt marsepein mij niet zo handig. Eigenlijk dacht ik zelf aan glazuur. Maar nu weet ik niet zo goed hoe ik dat het best kan maken.
Ik heb wel eens icing gemaakt, maar dat wordt natuurlijk heel hard....
Of zou ik het gewoon "dunner" kunnen maken, dan kan ik het ook zo over de cakejes heen gieten, of niet....?
Sowieso, zoek ik wel een snelle, eenvoudige bekleed-methode, het is nl voor het kerstdiner bij mijn zoontje op school, dus heel veeleisend zijn de ontvangers niet En ik wil er ook geen uren voor in de keuken staan
Nou, ik hoop dat iemand mijn vragen kan beantwoorden!! Ik houd me ook aanbevolen voor andere "oplossingen"!
Alvast bedankt!