Onderwerp: lekkere chokolade biscuit
dames, voor de kerst wil ik een lekkere chokolade taartje maken. geen rare zoete poespas. ik wil hem vullen met mona chokolade toetje en een laagje kersenjam. afsmeren (op kerstochtend) met slagroom en hagletjes en bovenop slagroom en chokolade (hagel of vlokken?). dit zodat hij niet TE zoet gaat worden, maar zeker ook lekker is voor de kleintjes. en omdat ik (net als de meeste) gewoon TE druk heb:-)
nu heb ik al bij de recepten lopen zoeken naar een chokolade biscuit. maar zie alleen caken die je zelf moet maken met zelfrijzendbakmeel en dat soort dingen. is het mogelijk om een deel van de biscuitmix te vervangen door cacoa, of niks vervangen maar bv cacoa erbij te voegen? ik weet dat er ook chokolade mix te koop is. alleen zit je weer met een aangebroken zak die mss weer te lang blijft liggen.
iemand een idee wat daarvan de verhouding dan mss is? thanx
liefs wendy