Onderwerp: taart strak bekleden lukt redelijk, maar de onderkant lukt nooit
Een taart strak bekleden gaat me wel redelijk af, maar ik hou aan de onderkant altijd kleine kreukjes over en mn taart staat ook nooit helemaal plat op zn plateau (omdat de bovenkant altijd met een bolling eindigt na het bakken) dus ik heb altijd kiertjes aan de onderkant en kleine kreukjes daarboven zodat ik altijd met randjes en dingetjes moet afwerken.
HEEFT IEMAND TIPS ?????
(en een stukje afsnijden van de onderkant, ben bang dat ik (ook met taartzaag) niet recht snij en het enorm gaat kruimelen)
. Maar iig in dat filmpjes zetten ze de taart iets hoger op een blik of zo, zodat je makkelijker de onderkant kan glad strijken en op sommige plaatsen weg snijden. Ik heb het nog nooit gedaan omdat het me wel lukt, maar leek me anders ook wel handig. Hoop dat je hier wat aan hebt.
. Soms lukt het bij mij vlekkeloos, maar soms ook niet