Vond onlangs dit op internet:
Nooit opnieuw invriezen
Twee maal invriezen betekent ook twee maal ontdooien en opwarmen. Tijdens dit proces zal het aantal bacteriën uiteindelijk zeer sterk zijn toegenomen met alle extra risico’s op een voedselvergiftiging van dien. Daarnaast verliest een product bij ontdooien vocht waardoor het indroogt. Bij een tweede keer ontdooien gebeurt dit nogmaals wat de kwaliteit zeker niet ten goede komt.
Ik zou het niet riskeren dus...
Een onbewerkt biscuit kan je gemakkelijk een aantal dagen in huishoudfolie gewikkeld in een taartdoos bewaren op een droge plaats. Dit werkt bij mij prima. Als het bij het doorsnijden blijkt dat het biscuit wat droger is, gewoon even tremperen met een suikersiroopje (al dan niet met een smaakje)...
Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot:
www.cakechiqueboutique.blogspot.com