HI Carla,
ondanks dat ik wel het stokje in de choco had gedipt en daarna even in de koelkast, bleef bij mij de balletjes er ook steeds afvallen als ik ze dan met de gemolte choco onder dompelde.
Nu las ik ergens dat misschien de choco te heet was(boter in de mix smelt dan weer enz.) Nu dacht ik als ik ze nu in de vriezer doe en dan gelijk daarvan uit onderdompel, dan moet het snel hard worden...
Gisteren geprobeerd en dit werkte erg goed!
Door de kou werd de choco laag snel hard en daarna zetten ik ze terug in de koelkast, vandaag nog steeds niet afgezakt en hebben we er van kunnen snoepen. Enige is wel weer dat het naar mijn zin weer te snel hard werd en het bestrooien met sprinkels niet naar mijn zin ging, dus we zoeken verder, naar de idealen combi...(het mengels ga ik ook wat anders doen, is me nu te zoet, te machtig, te massa), maar kids vinden het wel heerlijk!
Groetjes Renske