Onderwerp: Bekleden mislukt. Marsepein gesmolten aan zijkant, hoe kan dit?
Hallo allemaal,
Wij zijn Priscilla en Carola en sinds kort zijn wij begonnen met taarten maken. Vandaag hadden wij onze eerste 'opdracht-taart' en we zijn er op zich erg blij mee. Alles is gelukt qua vullen en decoraties. Alleen het bekleden ging wat minder. De taart zag er erg leuk uit toen we hem inpakten, maar we zagen toen al dat de marsepein aan de zijkanten wat ging smelten. Snel de kleokast in met die taart dachten wij maar dit heeft dus niet geholpen, terwijl onze eerdere "oefentaart" wel lukte. Nu zouden wij graag willen weten hoe dit kan? Komt het doordat we hem in de vriezer hadden gezet i.v.m makkelijker doorzagen? Hij is er om half elf uitgegaan en rond 1 uur pas bekleed. Of komt het doordat wij banketbakkersroom hadden gebruikt om hem te vullen maar ook af te smeren? Wat denken jullie? Graag tips hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen!
Alvast bedankt,
Priscilla en Carola