1

Onderwerp: Variant op bezige bijtjes van Debbie Brown

Tsja, als je marsepein scheurt en niet goed strak wil plakken moet je creatief worden he!

Ik begrijp nu waarom Brown in haar boek zulke dikke lappen fondant gebruikt, het is bijna niet te doen met marsepein! Maar ja, taart was voor mijn moeder en die is dol op chipolatataart met marsepein...

Jammer ook dat je de cake door de marsepein heen ziet. Maar goed, weer geleerd voor de volgende keer!

Moeders was er in ieder geval heel blij mee  :Y

http://www.mijnalbum.nl/Foto-MVBGBJXH.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-ER8LWFRM.jpg

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl

2

Re: Variant op bezige bijtjes van Debbie Brown

Hij is geweldig! En als je niks had gezegd over doorschijnen, had ik het niet gezien hoor!

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

3

Re: Variant op bezige bijtjes van Debbie Brown

dan heb ik niets gezegd  :x  :shh:

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl

4

Re: Variant op bezige bijtjes van Debbie Brown

ik vind het heel erg leuk. Ik heb dat ook vaak met lichtere kleuren marsepein, ik doe dan ook (als ik er van tevoren aan denk... ;) ) een beetje dikkere laag marsepein. ik merkte dat als ik met ganache afsmeer het niet doorschijnt (omdat de ganache natuurlijk 1 egale laag is).

toch een superleuk taartje

groetjes karin

5

Re: Variant op bezige bijtjes van Debbie Brown

Dank je wel voor de tip!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl