Onderwerp: Even wat hulp bij witte chocolade botercreme!!
Haaaai Allemaal,
Ik heb gisteravond en vanmorgen mijn twee 15 cm kapsels gebakken en die staat nu in de vriezer te wachten tot morgen, ga dan twee taarten maken om te proeven (merendeels voor de vulling) ...
Taart 1: Amaretto botercreme met bitterkoekjes
Taart 2: Frambozen bavoires met witte chocolade botercreme
En over taart nummer 2 heb ik een vraag, heb toestraks veel gezocht op het forum maar er zijn teveel verschillende manieren om het te maken en nu ben ik helemaal in de war
Ik heb in huis: botercreme mix van funcakes, 250 gram roomboter, 2 repen a 75 gram witte chocolade en een pot witte chocolade pasta. Dusssss wat kan ik het beste doen en hoe, de repen gebruiken of de pasta, moet er wel of geen slagroom in ?
Ga zo naar een tapas workshop en daarna wil ik nog even de vergeten boodschappen doen en dus kijken hoe ik dit het beste kan doen, hoop dat jullie me willen helpen !!
Bedankt alvast en wens jullie een fijn weekend!
Liefs Ivy