1

Onderwerp: Garde of klopper?

Ik heb sinds van de week een Kenwood Patissier en nu wil ik cc's gaan maken. Ik vraag me alleen af of ik dan de garde of de klopper moet gebruiken. Biscuitmix had ik met de garde gedaan en botercreme met de klopper. Ga ik de goede kant op?

2

Re: Garde of klopper?

Absoluut de goede kant :D  :D De cc´s maak ik altijd met de klopper, maar dat is ook weer afhankelijk van welke mix, maak je het zelf etc. Gewoon uitproberen :)  :)

3

Re: Garde of klopper?

als je koud cakebeslag gebruikt de klopper, als je warm cakebeslag gebruikt de garde en met mix de klopper

4

Re: Garde of klopper?

Zodra ik ergens boter doordoe gebruik ik die witte klopper. Zonder boter, dus voor biscuitmix, de garde.

"Creatieve mensen hebben geen rommel. Ze hebben overal ideeën liggen"

5

Re: Garde of klopper?

dus ik moet de garde gebruiken voor biscuitmix? ik gebruikte altijd de klopper  :grr: , ga dit eens proberen

6

Re: Garde of klopper?

Henriette34 schreef:

Zodra ik ergens boter doordoe gebruik ik die witte klopper. Zonder boter, dus voor biscuitmix, de garde.

Zo doe ik het ook.  :Y

~ Never waste a good crisis... ~

7

Re: Garde of klopper?

Duidelijk!
Dank jullie wel voor jullie reacties!