Onderwerp: fondant/marsepijn eetbare lijm?
Wat is ook al weer de verhouding water en poedersuiker voor het maken van eetbare "lijm" waarmee je decoraties op marsepijn of fondant kan "plakken"?
alvast thank you
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » fondant/marsepijn eetbare lijm?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wat is ook al weer de verhouding water en poedersuiker voor het maken van eetbare "lijm" waarmee je decoraties op marsepijn of fondant kan "plakken"?
alvast thank you
veel poedersuiker, beetje water gewoon wat proberen. Echt weienig water mee beginnen, goed roeren en klaar wanneer het stevig is
enneuh marsepEIn
tenzij je de hele taart met eetbare lijm gaat insmeren mag deze vraag in de rubriek taartdecoratie algemeen [MOVE] -> daarheen dus
@Carien.........eetbare lijm is toch van tylose met water?
Plakken kan meestal ook gewoon met een beetje water.
@Carien.........eetbare lijm is toch van tylose met water?
maar ze vroeg hoeveel poedersuiker met water mengen, dus als een soort icing
dacht ik
gewone lijm is idd water met tylose, maar in welke verhouding weet ik niet, staat vast wel ergens hierzo (en kun jij veeeel sneller en beter vinden dan ik
)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » fondant/marsepijn eetbare lijm?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.