Onderwerp: Icing "probleempje"
Zojuist eindelijk eens met icing trachten te spuiten, had wat dingetjes die ik uit wilde proberen en heb een dummie taart bekleed met fondant om eens lekker te testen met versieren met icing.
Nu heb ik een vraag, moet je erg snel werken, heb ik te warme handen of hoe komt het dat de icing goed is als ik begin maar al heel snel te dun wordt ?? Is hier nog wat aan te doen ?
Vond het erg moeilijk om zonder bibberen te spuiten, de strikjes zijn dan ook echt gebibberd ! De bloemen boven op moesten kersterren worden (bloemen) maar dat viel nog niet mee 
Alle tips zijn welkom !! Hier komt tie .....

http://www.flickr.com/photos/leontine_broodenbanket/
omhoog trekt moet je pieken krijgen waar het uiteindje nog n
.
Ik heb ook alles gedaan zoals het op het pak stond. Toen deed ik er wat poedersuiker bij, maar toen kon ik er niet meer mee spuiten, de nattigheid ging gewoon door de zak heen en er bleef een klont (redelijk) harde icing over...