Onderwerp: druk geweest gisterenavond, maar voor niks.
Gisterenavond weer een poging gedaan om koekjes te versieren met RI. Het versieren gaat me nu wel goed af, maar goed, ook genoeg geoefend. maar nu zit ik met het volgende probleem. het drogen, ik heb een waaier gekocht vorige week. De koekjes hebben gisterenavond meer als 4 uur onder de waaier gelegen, en nog werd de RI niet hard. nou weet ik met vochtig weer dat het langzaam droogt, maar de koekjes worden ook slof en niet echt lekker om te eten.
Hoe doen jullie dat? Als jullie koekjes maken met RI, het drogen en hoe bewaren jullie ze. Ik heb zelf bakjes, met een rekje er in waar ik rijst onder in doe, maar ze worden nog steeds slof. De koekjes zonder RI zijn erg lekker om te eten, maar met, bha.
Ik vindt het zo leuk om te doen, maar het lukt gewoon niet om lekkere koekjes te maken met RI. Wie o wie helpt mij.
fijne zondag nog.
XXX