1

Onderwerp: binnenkant macarons

Ben macarons aan het proberen te maken. Kan iemand me vertellen hoe zacht die binnenkant moet zijn?
De buitenkant is mooi denk zo zoals een merengue maar de binnenkant is nog net dikke slagroom is dat wel goed?

En hoe krijgen jullie ze in godsnaam zo mooi plat die van mij lijken net op de daken van de fata morgana(efteling)

Groetjes Nathalie

2

Re: binnenkant macarons

de buitenkant moet krokant zijn en de binnenkant beetje plakkerig net als bij kauwgom weet zo even geen ander voorbeeld haha

zelf doe ik het alles in een spuitzak en elke x kies ik een andere spuitmond ;)

hoop dat je er wat aan hebt het zal vast wel in de smaak vallen

3

Re: binnenkant macarons

Oooh je hebt ze al gemaakt!
Bij mij is de buitenkant krokant, en de binnenkant luchtig en licht plakkerig. De binnenkant vloeit er niet uit.
Waren ze wel lekker???

Heb je de macarons een uurtje op de bakplaat laten drogen voordat ze in de oven gingen?  Bij mij worden ze dan mooi glad en plat.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Tilburg, 95m2 taartplezier!