Hi KH
Ik weet niet precies wat ze bedoelen met deze vulling, maar ik denk
óf een flinterdun laagje chocolade (chocolade smelten, heel dun uitsmeren op een bakplaat met bakpapier en laten drogen. Je krijgt dan flinterdunne, knapperige stukjes chocolade)
óf een chocopasta met crispy (bv OvoMaltine, chocopasta te koop bij oa AH)
Anders zou ik het even niet weten.
Chocoladebolletjes worden, ben ik bang, op den duur een beetje zacht in de vulling....denk ik
De andere laag? hmmm één laag frambozenmouse en één laag crispy chocolade?
Frambozen vind ik altijd heerlijk met (witte) chocolade. Verse frambozen vind ik ook erg lekker (of anders diepvries). Botercreme met frambozensmaak...en je hebt ook heerlijke frambozenpasta van Betuwe (dacht ik).
Combi met slagroom of champagne is ook altijd goed.
Ik hoop je zo weer een stukje op weg geholpen te hebben...succes!