Onderwerp: De smaak van slagroom
Kan iemand mij vertellen waarom de slagroom de volgende dag een nare bijsmaak krijgt en hoe kan ik dit voorkomen?
Gr. Cc-tjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » De smaak van slagroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan iemand mij vertellen waarom de slagroom de volgende dag een nare bijsmaak krijgt en hoe kan ik dit voorkomen?
Gr. Cc-tjes
Geen ervaring mee, moet ook niet nodig zijn.
Misschien heeft het te maken met welke slagroom je gebruikt, of de combinatie met een soort vrucht?
normaal gesproken moet dat wel twee dagen goed blijven, nog langer is nooit lekker, en meestal krijgt het daarvoor ook de kans niet
room/boter neemt smaken en geuren op uit de omgeving. Je bewaart het ook best niet in zulke metalen schaaltjes of naast de restjes gemarineerde kip of zo
En een deksel of bedekken met aluminiumfolie of huishoudfolie.
Althans..dat was de raad van mijn oma die ondertussen bijna 90 is en ik durf nog altijd niet tegen haar 'kookraad' ingaan...
Bedankt voor de tips
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » De smaak van slagroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.