Onderwerp: 2 uur in de trein, en nu?
Hallo dames!
Ik heb gezocht via de zoekfunctie, maar kon een precies antwoord niet echt vinden... dus alvast mijn excuses als jullie deze vraag al 100x gelezen en misschien wel beantwoord hebben!
Ik heb gisteren avond mijn eerste taart gemaakt, en in een taartdoos donker weg gezet.
De taart is van biscuit, gevuld met verwenfruit van Hak en botercreme en afgekleed met marsepein.
Door het warme weer is de taart al wat zachter geworden en het probleem is dat ik straks 2 uur (!) met taart moet reizen met de trein... wat nu?
Zal ik de taart nog even in de koelkast zetten zodat ie wat kouder is voor onderweg, moet ik hem extra inpakken (alu folie) of gewoon zo laten?
Ben heel benieuwd want heb hier nog geen ervaring mee en wil graag dat de taart heel en mooi aankomt zonder scheuren/zweten etc.
Alvast heel erg bedankt!
Liefs,