Onderwerp: Waar kan ik het beste mee afsmeren?
Hallo,
Ik ben een beginner, heb tot nu toe één vierkante taart gemaakt en drie halve bollen.
Nu ga ik voor mijn kleindochter haar verjaardag een poging doen een prinsessen(barbie)taart te maken. Heb de kapsels voor de ondertaart (26 cm ronde) en de rok (blanda 20 cm) al gebakken.
Bij de vorige taarten heb ik voor het afsmeren de botercreme gebruikt met de botermix uit de webshop.
Nu lees ik hier in het forum dat je voor het afsmeren beter "gewone" botercreme 1 op 1 kan gebruiken.
Wat is nu het beste om mee af te smeren?
Mijn vraag daarbij is dan nog: moet je daar poedersuiker gebruiken of is het beter om suikerbakkerspoeder te gebruiken.
Ik begin nu toch wel zenuwachtig te worden, hihih. Ze is tweede paasdag jarig, het moet dus lukken. Er is geen bakker open die dag.
Ik wil hem eigenlijk zondag pas echt gaan maken, ook ivm het weer.
Alvast bedankt voor het antwoord.
Groetjes Melly