1

Onderwerp: macarons en de oven...

mijn ongebakken macarons zijn net aan hun uurtje rust begonnen... Heb hier het recept gevonden, maar meen me te herinneren dat er ergens (en ik heb echt geen idee meer waar) iemand zei een houten lepel tussen de ovendeur te steken zodat de oven niet te vochtig wordt.

is dat nodig? en die ik het de hele tijd, of pas in de helft of....

bedankt!!!

lien

Re: macarons en de oven...

Hoi,

Dat weet ik niet, ik kan je helaas geen tip geven, maar ik heb ze laatst kant en klaar bij de HANOS gekocht en die waren erg lekker. Ik hoop dat die van jou ook zo lekker gaan smaken.....!

3

Re: macarons en de oven...

ik hoop ook dat ze smaken, het kleurtje gaan ze jammer genoeg niet hebben...

macarons kopen vind ik zo geweldig duur :(

4

Re: macarons en de oven...

Wanneer ik schuim maak doe ik ook altijd een doosje of een houten lepel tussen de ovendeur.
Dat wordt in verschillende kookboeken of bladen aanbevolen.

5

Re: macarons en de oven...

de deur is niet open geweest :) en dit zijn ze geworden
http://www.mijnalbum.nl/Foto-AFMJKZGE-1.jpg

naar mijn idee gelukt dus :)

en lekker zijn ze ook, alleen héél erg zoet. ik zou er geen 3 na elkaar opkunnen.

6

Re: macarons en de oven...

Ze zien er in ieder geval goed uit!
Misschien maakt het ook niet uit of de ovendeur op een kiertje staat of niet.