Onderwerp: Daimvulling

Ik wil donderdag een taart maken met daimmousse.
Nu kwam ik dit hier tegen:

Werkwijze

◦De slagroom heet maken (niet koken).
◦Daarin 300 gram Daim laten smelten.
◦Goed roeren en koud laten worden.
◦Daarna met de mixer kloppen tot mousse.
◦Eventueel terug in de koelkast om op te laten stijven.
◦Zo nodig een pakje slagroomversteviger erdoor mixen.


Maar voor welke grootte taart is deze vulling??
En welke vulling zal er lekker bij smaken?
Verder nog tips??

2

Re: Daimvulling

Als je op zoek bent naar lekkere vullingen kan je altijd hier eens kijken: http://www.deleukstetaarten.nl/recepten/4/Vullen/

Het lijkt mij lekker met slagroom ofzo  :9

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: Daimvulling

Ik heb vorige week daimmouse gemaakt en als 2de vulling bosvruchtenvlaai vulling van hak... erggg lekkerr..
Ik had de helft van de mousse over bij een taart van 20 cm...
Succes!!