Ik heb hem in ene bekleed en daarna stukjes er overheen gedaan maar je kunt hem ook in ene bekleden en dan schilderen.
Als je de kleurenpasta of poeder verdund met een beetje water dan heb je verf.
Ik denk dat je het biscuit het beste in kunt smeren met abrikozengelei zodat je het meeste van de vorm van Mickey bewaart:
4 flinke eetlepels abrikozenjam (vanwege de kleur dat schijnt niet door onder je marsepein) zeven, 1 eetlepel water toevoegen en verwarmen in de magnetron tot het begint te borrelen en smeren maar. (dit is om je marsepein vast te plakken op je biscuit) Marsepein op marsepein kun je met een heeeeeel klein beetje water vastplakken. (Water vlekt op je taart dus kijk uit met knoeien)
Ik weet niet hoe hoog de vorm is maar eventueel kun je hem nog in tweeen snijden zodat je Mickey kan vullen met bv botercreme. En anders zou ik gewoon een beetje botercreme op het bordje bij een plakje taart spuiten.
Als je biscuit eenmaal bekleed is met marsepein dan heb je zeker drie dagen de tijd om je taart op te eten. (afhankelijk van de vulling natuurlijk)