Onderwerp: Ganache vraagje
Klopt het dat je taart strakker word als je afsmeert met ganache ipv botercreme?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Ganache vraagje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Klopt het dat je taart strakker word als je afsmeert met ganache ipv botercreme?
volgens paris cutler wel in ieder geval.
maar zij gebruikt een recept met heel veel chocolade, dus niet verhouding 1:1
Ik heb nooit met botercreme in Nederland gewerkt, dus ik weet niet hoe hard t wordt, maar als je ganache gebruikt met een verhouding van 2 delen pure chocolade en 1 deel room, wordt t heel erg hard en kan je heel mooi scherpe randjes maken. Voor melk- en witte chocolade is de verhouding 3:1. Botercreme is veel te zacht hier in de Australische zomer als je fondant gebruikt Fondx & satin ice zijn moeilijk te verkrijgen dus je kan de cake ook niet in de koelkast zetten ivm condensatie. HTH
Anne
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Ganache vraagje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.