1

Onderwerp: Kan dit?? invriezen

Ik heb net een biscuitje gebakken, die ik wilde opmaken en in wilde vriezen. Nu kom ik  erachter dat ik pas zaterdagmiddag of zondagochtend tijd heb om hem te bekleden. ZOu ik hem hierna dan nog in kunnen vriezen??

2

Re: Kan dit?? invriezen

bedoel je of je alleen de biscuit kan invriezen.. ja dat kan..
en invriezen bekleed en wel kan ook maar dan moet je het op een bepaalde manier laten ontdooien om te voorkomen dat ie gaat "zweten".

Cogli l'attimo

3

Re: Kan dit?? invriezen

bekleed en al wil ik hem invriezen. Het gaat erom of je de biscuit een paar dagen kunt laten liggen, dan bekleden en dan invriezen..

4

Re: Kan dit?? invriezen

mar10 schreef:

bekleed en al wil ik hem invriezen. Het gaat erom of je de biscuit een paar dagen kunt laten liggen, dan bekleden en dan invriezen..

:nooo  daar wordt is niet lekkerder van. Gewoon goed inpakken en invriezen.
Haal de taart een half uurtje voor het opmaken uit de vriezer, hij hoeft niet door en door ontdooit te zijn voor je kunt snijden.
Eventueel kun je na het opmaken gewoon weer opnieuw invriezen.

Re: Kan dit?? invriezen

[move]--> TD algemeen (bij de andere vriesvragen)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: Kan dit?? invriezen

mar10 schreef:

bekleed en al wil ik hem invriezen. Het gaat erom of je de biscuit een paar dagen kunt laten liggen, dan bekleden en dan invriezen..

Ik zou 'm liever 2 dagen in een pedaalemmerzak bewaren en dan bekleden en invriezen dan 2 keer invriezen eerlijk gezegd... Het was waarschijnlijk beter geweest om te wachten met bakken, dat kost nog het minste tijd en kan makkelijk ergens tussendoor.