1 Laatst bewerkt door Romanojo (28-01-2011 13:44)

Onderwerp: spoedvraag 2 vullingen, wie wil helpen !

Ik kom net tot de ontdekking dat ik te weinig frambozenbavarois vulling over heb voor het vullen van een taart.
Nu heb ik wel nog mascarpone en kersenvlaaivulling in huis.
Zou ik deze 2 kunnen combineren ?
En dan bedoel ik dus 1 laag frambozen bavarois en 1 laag mascarpone kersen.

Als ik de kersenvlaaivulling door de mascarpone meng ? Is dat genoeg ? Of moet er nog iets door(suiker, slagroom? ) ?

En kan ik dit ook invriezen ?

Ze houden niet heel erg van botercreme, dus een lagje afsmeren is prima maar niet nog als extra vulling.

groetjes en bedankt !

2

Re: spoedvraag 2 vullingen, wie wil helpen !

:Y op al je vragen!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: spoedvraag 2 vullingen, wie wil helpen !

thanx voor je snelle reactie !

4

Re: spoedvraag 2 vullingen, wie wil helpen !

Toch twijfel ik, zijn er meer mensen die advies kunnen geven?
Ik heb beide vullingen geproefd en zijn lekker, maar zo verschillend!
Framboos licht fris zuur en mascarpone kersen zwaarder van smaak.
Ik heb door de mascarpone niks heen gedaan als alleen vla vulling..

5

Re: spoedvraag 2 vullingen, wie wil helpen !

neem gewoon eens een hap van beide vullingen tegelijk, dan ben je er zo achter of het smaakt! ik denk eerlijk gezegd dat het hartstikke lekker is!

Piglet: "Pooh, how do you spell love?"
Pooh: "you don't spell it, you feel it."

6

Re: spoedvraag 2 vullingen, wie wil helpen !

Het lijkt mij ook heel lekker.
Ik doe de kersenvlaaivulling ook wel eens met een staafmixer of in de blender mixen (zodat het een egaal papje wordt zonder de stukken kersen) en dan door de botercreme mixen. Dat zou ook nog kunnen met mascarpone. (Maar stukjes kersen er in is ook wel lekker  :) )

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen