Onderwerp: Help red velvet taart is veel te vet met weinig smaak
Ik heb jullie hulp nodig. Hier zijn vast wel mensen die al eerder een red velvet taart gemaakt hebben. Ik heb beloofd woensdag red velvettaart uit te delen op mijn werk. Alle kapsel heb ik al gebakken. Dat is het probleem niet.
Nou heb ik net even een klein proef taartje gemaakt want ik had nog nooit red velvet taart gemaakt. Gevuld met een vulling van slagroom, mascepone en monchou volgens recept hier op de lijst.
Maar nu is het eigenlijk een weinig smaak hebben de vette taart geworden. Hoe kan ik de vulling veranderen?
Ik zat zelf te denken om tussen 2 lagen cake alleen frambozen jam te doen en dan tussen 1 laag de monchou mix zodat je dus een dikkere rode laag krijg dan een dunnen witte en dan weer een dikkere rode. Of zou het wat zijn om 2 dunne choco laag er tussen te doen (zo dus dat het haast niet opvalt) en 1 witte laag. Of lemoncurd erbij zodat het wat frisser wordt.
Kortom help A.j.b.
groetjes,
Nicole
http://taarteriebonvie.mijnalbums.nl/