Onderwerp: maskeren en decoreren met royal icing of botercreme
Hallo lieve mensen
ik ga een Taart maken bij 40/60 dus ik ga twee van 30/40cm bak blik naast elkaar zetten.daarop ga ik nog een Taart boven op zetten 30/40cm en daarna versieren.
Klant wilt de taart alleen maar met botercreme/royal icing gemaskerd hebben (dus geen fondant)
Denken jullie dat het gaat? want ik ben bang als ik op de onderste twee naast elkaar gezette taart en nog boven een taart op te zetten en onderste twee kan schuiven door de zwarte kracht?
ik ben van plan twee lange dunne douwels door de lengte (naast) te verplaatsen dat ik die onderste twee taarten stabiel kan maken en daarna de bovenste taart nog op zetten..
Wat zou jullie voor kiezen royal icing om te maskeren of botercreme?
Royal icing wordt hard, ik heb wel eens mee gewerkt met royal icing maar niet veel.. en boter creme blijf zacht..
Graag jullie reacties...
Groetjes selma