Ik heb voor af te smeren gewoon 1:1 botercrème gemaakt, ben altijd een beetje huiverig als ik iets anders gebruik dan alleen de aangemaakte mix.... en ik zou zowiezo niet afsmeren als je er rasp doorheen doet weet niet of dat nou zo mooi strak word?
Ik had de bc gemaakt met de mix van de shop en dan in het recept het water vervangen door kokosmelk dus uiteindelijk:
100 gr poedersuiker, 100 gr mix, 200ml kokosmelk (je kunt ook een deel vervangen en een deel gewoon water gebruiken)... minimaal een uurtje laten rusten, 250 gr roomboter loskloppen met je mixer en dan je mixmensel toevoegen en echt een minuutje of 10 heel luchtig kloppen met je mixer (ikzelf gebruik mijn K-klopper van mijn kennie) en als je wilt kun je dan die rasp toevoegen telkens een beetje, je kunt altijd bijdoen maar eruit halen niet!
Voor een bruidstaart is misschien tremperen met malibu ook erg lekker!
Succes met je taart!
smakelijke groetjes
patricia