1

Onderwerp: Natte biscuit met jam vulling

Wie kan mij helpen?

Afgelopen week heb ik taarten gemaakt voor de verjaardag van mijn zoontje. Eindelijk eens met andere vulling dan bc en/of slagroom. Ik had een taart gevuld met jam en van die taart is de bodem helemaa slap en nat/vochtig geworden. Had ik beter eerst een "beschermlaagje" moeten maken? Waarmee dan? Had wel dijkjes gemaakt zodat het niet de taart uitliep en dat was wel gewoon goed gehad.

Alvast bedankt.

Jacqueline

2

Re: Natte biscuit met jam vulling

Sommige mensen vinden dit lekker, maar ik hou ook niet zo van dat vochtige biscuit. Ik heb wel eens een héél dun laagje botercreme onder de jam gesmeerd. Dat "isoleert" een beetje.
Succes!

3

Re: Natte biscuit met jam vulling

Ik smeer bij mijn vlaaivulling ook altijd eerst een dun laagje bc 1:1 op de biscuit.