Onderwerp: Taartvulling, iets fruitigs (vervolg)
Ik heb een laagje geprobeerd (tussen boerencake voor het gemak) met eerst kersenjam en daar bovenop slagroom met kersenjam erdoor heen. Het was de bedoeling om 1 laag van dit te doen en de andere laag met kersenbavaroise, maar de laag met jam en slagroom is echt veeeel te zoet. Ligt dat aan de kersenjam, is aardbeien bijvoorbeeld wat frisser?
In dat geval is een laag aardbeienbavaroise en een laag botercreme (of vanillecreme?) met verse plakjes aardbei misschien beter? Of heeft iemand een betere tip voor laag nr 2? Wil geen jam gebruiken, vind het te zoet!
Anders ga ik terug naar een laag aardbeienbavaroise en een laag mergpijpjesvulling. Ik had eerder een taart met een laag mascarpone/aardbeien en een laag mergpijpjes en die was echt heerlijk, maar omdat deze taart voor dezelfde doelgroep is (familie) wil ik het liefst weer wat anders...
Wie helpt?