Onderwerp: Botercreme: van te voren maken? of...
Wat is de beste manier om met botercreme te werken?
Stel dat ik nu mijn biscuitdeeg uit de oven haal moet dat wel een paar uur koelen.
De aardbeienvulling (van forum) is al aan het stijven in de oven nu iig.
Wanneer kan ik het beste de botercreme maken, erop doen, en hoe beste verwerken?
Ik hoorde maken > erop doen > even in koeling > bekleden
Maar kan je die botercreme ook van te voren al maken?
beetje chaotisch mss maar je begrijpt me 
Ik spuit een dijkje, doe er de vulling in, laat het even opstijven in de koelkast en werk dan de taart verder af met botercreme. Als het even laat opstijven heb je minder kans dat je biscuit met vulling erin scheef gaat zakken als je de botercreme bovenop smeert, maar sommige doen het ook alles in 1 keer hoor. Gewoon proberen wat voor jou het lekkerst werkt! Sukses met je taart!!