Onderwerp: Hoe laat je de Calla's het beste drogen?
Via verschillende site's en how-to's te hebben gelezen over de Calla bloemen ben ik ook een gok gaan wagen.
Het enige probleem waar ik tegenaan loop is hoe ik de bloemen op z'n kop kan laten drogen.
Ik steek ze eerst uit met de malletjes van de Calla bloemen, en dan draai ik hem om een torentje van papier. ( zelfgemaakt)
De randjes zet ik iets omhoog. Tot zover gaat het goed.
Nou heb ik de stamper ( of heet dat niet zo? ) gerold en in een ijzerdraadje gestoken en laten drogen.
Toen beide droog waren heb ik het ijzerdraadje door de calla gestoken en zo kwam de stamper in het midden.
MAAR...... Zodra ik het ijzerdraadje ergens aan vast maakte om op de kop de bloem te laten drogen, gleed het draadje van de stamper af...
Heeft iemand hier een tip voor?
Ik dacht zelf om het ijzerdraadje in te smeren met lijm, en dan de stamper erop te maken, maar ik wil graag alles op mijn taart eetbaar houden....
Hoop dat iemand me kan helpen, en snapt wat ik bedoel