1

Onderwerp: slagroom

hallo, ik zou graag een slagroomtaart maken met slagroomroosjes boven.  hoe krijg ik mijn slagroom superstijf?  hopelijk heeft iemand tips.

2

Re: slagroom

klopfix

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: slagroom

En het recept gebruiken wat hier op het forum staat: Aangevette slagroom ( met mascarpone erdoor ).

Groetjes Angelique

4

Re: slagroom

Tuurlijk dat kan ook, maar dat smaakt wel anders dan gewone slagroom!

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

5

Re: slagroom

Lady's,

Als je klopfix gebruikt, hoeft je dan geen suiker te gebruiken bij het mixen?

6

Re: slagroom

bedankt voor de tips allemaal

Re: slagroom

ik gebruik suiker EN klopfix ik gebruik met een halve liter ongeklopte slagroom 3 zakjes ( misschien wel veel de verpakking zegt dat twee genoeg is) maar je wilt natuurlijk niet dat het instort!

Taart in de morgen,  Een dag zonder zorgen.

8

Re: slagroom

Ik heb wel eens gehoord, maar zelf nooit geprobeerd, dat slagroom met poedersuiker opkloppen een stijvere slagroom geeft...

Misschien het proberen waard?

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

9

Re: slagroom

Noumidia84 schreef:

Lady's,

Als je klopfix gebruikt, hoeft je dan geen suiker te gebruiken bij het mixen?

Jazeker wel; klopfix bevat helemaal geen suiker, toch?

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

10

Re: slagroom

karinethebest82 schreef:

ik gebruik suiker EN klopfix ik gebruik met een halve liter ongeklopte slagroom 3 zakjes ( misschien wel veel de verpakking zegt dat twee genoeg is) maar je wilt natuurlijk niet dat het instort!


zit geen suiker in klopfix en dat moet je dus nog zelf toevoegen!

Maar ik gebruik op een halve liter slagroom maar 1 zakje!

Ik vind dat mijn slagroom dan eigenlijk al te stijf word en onnatuurlijk!  gebruik er daarom zo weinig mogelijk van. Maar 3 zakjes op een halve liter is echt wel heel erg veel!

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!