1 Laatst bewerkt door Belle73 (08-07-2010 18:30)

Onderwerp: Help...biscuit 'zompig'

Hallo allemaal.
Ik heb net mijn biscuits gebakken voor een stapel van 3..
De grootste is een 25 cm bloemvorm..ik heb deze af laten koelen en drukte even op de onderkant toen klonk het een beetje nattig/zompig (weet er even geen ander woord voor...) het voelt wel droog..en ziet er goed uit..veert ook mooi terug gewoon zoals altijd maar ik heb dit eigenlijk nooit eerder gehad of in ieder geval is het me niet opgevallen, ik heb er aan de onderkant een stukje uit gehaald het ziet er wel goed uit maar ik ben bang dat 'ie net niet gaar is...ben een beetje aan de twijfel of ik opnieuw zou bakken..heeft iemand hier ervaring mee?

Groetjes

Re: Help...biscuit 'zompig'

Volgens mij istie dan juist heel goed....
Ik vind um dan iig heel goed... :lol:
Leuk woord wel ook....zompig...

3

Re: Help...biscuit 'zompig'

Haha...ik ben inmiddels gerustgesteld...de andere waren precies hetzelfde het is me gewoon nooit eerder opgevallen..dat ze zompig horen te zijn.. :lol:

Re: Help...biscuit 'zompig'

Gelukkig!
Succes met het bekleden van je zompige taarten! :thumb:
Ben benieuwd naar het resultaat!