3751 smoother

door lucia48

3753 fondant blijft plakken

door Lizzy32

3754 bekleden met Tylose?

door kaartjuh

3755 welke kleur

door pcreations

3757 afsmeren met botercreme

door Juf Elisabeth

3759 ganache blijft zacht

door ellis78

  • 14 reacties
  • 5246 bekeken
  • Laatste bericht 05-10-2010 08:30 door Suikertaartjes-Suuz

3763 'zilver en goud' fondant

door Anntje

3765 hoe fuchsia en paars maken?

door declercklien

3767 Hoekig bekleed

door JanetGL

3768 huidkleurig en mengen

door Lizzy32

3769 Dag van tevoren afsmeren??

door Bammetjebam

  • 12 reacties
  • 1991 bekeken
  • Laatste bericht 02-10-2010 10:31 door Suikertaartjes-Suuz

3772 eetbare foto over fondant

door sara

3773 Kleuren vraagje

door Elyssa

3774 fondant moeilijk te kleuren?

door jolan1982

3775 Fondant wordt niet hard

door boomsielover

  • 9 reacties
  • 1675 bekeken
  • Laatste bericht 30-09-2010 18:52 door Suikertaartjes-Suuz

3776 fondant vies?

door belske

3777 Welke smaak rolfondant?

door CamillaCake

3778 hoe lang nodig om te ontdooien?

door pcreations

3779 kleuren mengkaart??

door Marjolein78

3780 fondant dat niet gaat smelten

door Suzanne-logo