Deze?
Ingrediënten
70 gmaïzena
300 gsuiker
2 grote eieren
6 grote eierdooiers
50 gboter, in blokjes
3-4 citroenen, schil geraspt, sap geperst
merg van 1 vanillestokje
Roer voor de vulling in een pan de maïzena met 100 ml water glad
Voeg dan nog 450 ml water en de suiker toe en breng al roerende met een garde tegen de kook aan totdat de suiker is opgelost en de saus bindt
Klop in een andere kom de eieren en dooiers los en voeg ze al kloppend toe aan de maïzenasaus
Breng het al roerende aan de kook en laat 1 minuut zachtjes koken
Neem de pan van het vuur en voeg boter, een snuf zout, 200 ml citroensap (evt aangevuld uit een flesje), het rasp en de vanillemerg toe en laat de boter smelten
Nog even doorroeren en laten afkoelen
Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag