Onderwerp: Hoeveel chocolade pp uit fontein
Hi allemaal,
Ik hoop dat ik deze vraag hier mag stellen want er zijn hier vast een hoop mensen met verstand van chocolade. Op onze bruiloft hebben we als nagerecht een chocoladefontein met een heleboel lekkers om te dippen. Het is een horeca waardige fontein voor minimaal 4 kg chocola.
Ik heb alleen geen idee hoeveel chocolade ik in moet kopen om iedereen te voorzien. Iemand enig idee hoeveel ik moet rekenen voor ong 60 tot 70 personen? Ik wil callebaut gaan gebruiken
Vraag 2; voor de grote dag wil ik zeker weten dat de fontein het doet dus ik wil hem vooraf testen. Denken jullie dat deze chocola te hergebruiken is? Klinkt misschien een beetje vreemd maar 4 kg chocolade "weggooien" puur voor de test vind ik zonde. Ik kan een deel natuurlijk altijd verwerken in taartvulling e.d. die ik in kan vriezen, maar dan nog zal ik een hoop over houden ben ik bang.. iemand een idee?
Alvast bedankt voor het meedenken