Onderwerp: Enchanted cream
Hoi, kunnen we enchanted cream met slagroom aan maken Ipv melk en water? Zo ja moet slagroom koud zijn of op kamer temperatuur? Alvast bedankt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Enchanted cream
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi, kunnen we enchanted cream met slagroom aan maken Ipv melk en water? Zo ja moet slagroom koud zijn of op kamer temperatuur? Alvast bedankt.
Jaaaa, lekker!! En slagroom kan gewoon koud zijn
Ja , ik doe het zelfs met volle room en voeg er naar keuze een smaakje bij zoals wat aardbeiengelei , of ander smaakstof . De crème is dan mooi vast om toefjes of rozetten te spuiten.
Hoi,
Moet dan de verhouding het zelfde zijn? Ik bedoel in plaats van 200 ml melk, 200 ml slagroom gebruiken?
Yup, helemaal goed
Yup, helemaal goed
Dankjewel. Trouwens wat een leuke site heb je. Ben ff aan het kijken.
Voor opspuiten doe ik het ok aanmaken met melk en slagroom, super lekker!
Marianne schreef:Yup, helemaal goed
Dankjewel. Trouwens wat een leuke site heb je. Ben ff aan het kijken.
Dankjewel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Enchanted cream
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.