Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Help
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Deze taart is afgesmeerd met een creme. Goede laag opzetten en dan je paletmes er tegen zetten en draaien, dan trek je de strepen er in.
Ik dacht het al dus dit kan niet met fondant of marsepein
Hartelijk dank voor uw snelle reactie.
Wat je wel zou kunnen doen is stroken rondom de afgesmeerde taart plakken. Dan boven beginnen. Ik zal proberen een foto te vinden van wat ik bedoel.
Ja graag als je een foto kan vinden want ze wil een witte taart zoals hier maar zonder die strepen wordt die saai natuurlijk
Foto kwam bij mij iets later binnen hihi
Maar deze lijkt mij nog moeilijker deze is ook Icing of niet ?
Op de taart van Esther zijn ruffles van fondant, dat is wel een meer tijdrovend werkje, die maak je van smalle stroken fondant. Niet heel moeilijk, maar moet wel in je planning passen.
Om dit mooi wit te krijgen gebruik ik hier enchanted cream voor
Oh ja, Bakkerie, die heten ruffles . Kon zo snel niet op de naam komen waardoor het zoeken (is nl niet een taart van mij ) lastig was.
Enchanted Cream kan ook. Deze is mooi wit en luchtiger dan botercrème. Het zijn alleen wel twee totaal verschillende smaken, vind ik.
Hartelijk dank dames ik ben blij met jullie reacties
Mevrouw gaat toch voor een andere soort taart die ik eerder heb gemaakt
Deze zal ik ik zeker een keer proberen
Nogmaals bedankt lieve dames
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Help
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.