1

Onderwerp: Kokos Ganache

Hallo Allemaal,

Ik heb een vraag gekregen van een collega die zou voor zijn moeder graag een Biscuittaart zou willen.(dat is geen probleem :p ). Maar nu komt het, de vulling moet een kokos ganache (pure chocolade 80%) vulling worden. Heeft iemand daar misschien een recept voor of wat handige tips hoe ik de kokos het beste kan verwerken in de pure ganache?

En zal ik de taart dan met 2 lagen vullen met kokos ganache(pure chocolade 80%) of wordt het dan teveel? Of kan ik beter 1 laag doen? En de taart afsmeren met een kokos botercreme of ook met ganache?
Heel veel vragen maar wil niet dat de ganache dalijk een overkill heeft.

Hoop dat iemand mij kan helpen. =)

2

Re: Kokos Ganache

Ik kan me niet zoveel voorstellen bij "kokos ganache". Kokos is lekker, ganache ook, maar door elkaar?  :think: Kun je niet beter één laag ganache doen en één laag kokos?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3 Laatst bewerkt door lang delftje (22-11-2019 12:52)

Re: Kokos Ganache

Cocos Canache kan je maken door de room te vervangen door cocosmelk.

Als je zondigt zondig dan lekker

4

Re: Kokos Ganache

Marianne schreef:

Ik kan me niet zoveel voorstellen bij "kokos ganache". Kokos is lekker, ganache ook, maar door elkaar?  :think: Kun je niet beter één laag ganache doen en één laag kokos?

Ik zat ook nog te denken om de biscuittaart met kokos te maken en dan gewoon met ganache

5

Re: Kokos Ganache

lang delftje schreef:

Cocos Canache kan je maken door de room te vervangen door cocosmelk.

Dit is inderdaad ook nog een heel slim idee!
Dankjewel!