1

Onderwerp: Baileys chocolade pokecake

Baileys chocolade pokecake. Erg lekker mag ik wel zeggen want er zit genoeg baileys in

https://myalbum.com/photo/5rsAwbxLnymT/360.jpg

https://myalbum.com/photo/M8yy7AXwMG7D/360.jpg

https://myalbum.com/photo/3USoD8x3ICHZ/360.jpg

https://myalbum.com/photo/5ESd05aeyOhQ/360.jpg

2

Re: Baileys chocolade pokecake

Ohww myyy, baileys!!! Wil je het recept delen?  O-)

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

Re: Baileys chocolade pokecake

Natuurlijk :)

Baileys Chocoladepokcake

Deze Baileys Chocolate Poke Cake is gemaakt met een vochtige Baileys chocoladetaart gedrenkt in meer chocolade en Baileys Irish Cream!

Auteur: Life, Love and Sugar Spreptijd: 30 minuten Duur: 45 minutenTotaaltijd: 1 uur 15 minutenOp snijvlak: 12-15 Segmenten 1xCategorie: DessertMethod: OvenCuisine: Amerikaans

ingrediënten
BAILEYS CHOCOLADE CAKE

    2 kopjes (260 g) bloem voor alle doeleinden
    2 kopjes (414 g) suiker
    3/4 kop (85 g) natuurlijk ongezoet cacaopoeder
    2 theelepels zuiveringszout
    1 theelepel zout
    2 grote eieren
    3/4 kop (180 ml) melk
    1 kop (240 ml) plantaardige olie
    1 kop (240 ml) Baileys Irish Cream, verdeeld
    1 theelepel vanille
    3/4 kop (180 ml) kokend water
    1 kop (240 ml) gezoete gecondenseerde melk
    3/4 kop (127 g) halfzoete chocoladeschilfers

GEVULDE CREAM TOPPING

    2 kopjes (480) zware slagroom, koud
    3/4 kop (86g) poedersuiker
    1/4 kop (29 g) natuurlijk ongezoet cacaopoeder
    2 eetlepels (30 ml) Baileys Irish Cream, optioneel
    1/2 theelepel vanille-extract

EXTRA

    Mini-chocoladeschilfers
    Chocolade saus

Instructions

1. Maak een taartpan van 9 x 13 inch klaar door de zijkanten in te vetten. Verwarm de oven voor op 300 ° F (148 ° C).
2. Voeg alle droge ingrediënten toe aan een grote kom en combineer ze.
3. Voeg eieren, melk, plantaardige olie, 1/2 kopje Ierse room en vanille toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
4. Giet het water langzaam in het beslag, goed mengen en voorzichtig zijn met spatten.
5. Giet het beslag in de taartvorm en bak ongeveer 40-45 minuten, of tot een tandenstoker eruit komt met een paar kruimels.
6. Haal de cake uit de oven en prik overal gaten in. Ik gebruik een messen slijpstaaf, maar je kunt ook een rietje gebruiken.
7. Terwijl de cake nog warm is, voeg de chocoladeschilfers toe aan een middelgrote kom. Opzij zetten.
8. Voeg de gezoete gecondenseerde melk en de resterende 1/2 kop Irish Cream toe aan een magnetron-veilige maatbeker. Verwarm de melk en room tot ze beginnen te koken en giet dan de chocoladeschilfers over.
9. Klop de chocolade glad en giet dan onmiddellijk over de cake en spreid die in de gaten. Laat het mengsel niet zitten voordat u het over de cake giet, anders begint het te verdikken en wordt het ook niet door de gaten gedrenkt.
10. Zet de cake in de koelkast om af te koelen en te weken.
11. Voeg de ingrediënten voor de topping van de slagroom toe aan een grote mengkom wanneer de cake is afgekoeld. Zweep op hoge snelheid tot zich stijve pieken vormen.
12. Smeer de slagroom gelijkmatig over de cake. Bemant de cake met minichocolade en een motregen van chocoladesaus, indien gewenst. Koel tot klaar om te serveren.