BROWNIES MET LENTE TOPPING
Ingrediënten
170 gr. bloem
200 gram chocolade puur
4 eieren
250 gr. roomboter
½ theelepel bakpoeder
350 gr. suiker
40 gr. cacao
snufje zout
Verwarm de oven voor op 150 graden, vet een blik in van 20 bij 20 cm en bekleed met bakpapier.
Smelt de boter en de chocolade in een pan. Doe de rest van de ingrediënten in een kom en mix alles door elkaar. Doe daarbij de chocolade/boter mengsel en mix tot een homogeen mengsel.
Giet in een bakblik en zet 40 min. In de oven.
Ingrediënten Topping
mini marshmallows
kopje pastelkleurige smarties
gesmolten melkchocolade
brownies
4. Bestrooi 5 minuten voor de brownie klaar is met marshmallows en bak hem verder af.
Terwijl de marshmallows nog heet zijn, bestrooi met snoepjes naar wens en versier als de brownie is afgekoeld met gesmolten chocolade.