lady-vall schreef:Jij hebt nog nooit iets gemaakt wat me niet lekker lijkt haha. Zelf bedacht, ben dan wel benieuwd naar het recept! (Ben eigenlijk altijd wel nieuwsgierig naar de recepten van je baksels )
Ik zet op facebook bij mijn pagina Taart en klein gebak van Marion altijd het recept erbij maar ik weet niet of je daar ook zit.
Maar als je een recept wilt moet je het gewoon vragen hoor dat is geen probleem.
Lion Fudge
2 blikjes gecondenseerde melk
550 gr. Callebautdchocolade Gold
22 Lions groot
Roer de chocolade en de gecondenseerde melk door elkaar en smelt het met tussenpoze in de magnetron tot alles is gesmolten.
Doe de helft in een bakblik 20 bij 30 bekleed met bakpapier.
Leg daar bovenop de Lion repen en daar bovenop de rest van de chocolade plaatsen.
Glad smeren, dan stukjes Lion bovenop de chocolade verdelen en in de koelkast stevig laten worden.