1

Onderwerp: Confetti in beslag

Voor een verjaardagstaart moet er confetti verwerkt worden in het beslag. Nu heb ik dat nog nooit gedaan en kwam al verschillende tips tegen.
Hebben jullie toevallig ervaring met een merk die hier geschikt voor is?

Hoor het graag.

2

Re: Confetti in beslag

Ik heb het gebruikt in de mix voor moskovische cake. Dit omdat het in biscuit lastiger zou gaan, deze tip kreeg ik.
Verder heb ik de confetti van funcakes gebruikt, het effect was erg leuk!

3

Re: Confetti in beslag

Je kunt het beste confetti of sugar strands gebruiken, in ieder geval strooisels die door-en-door gekleurd zijn, dus geen gekleurde musket. Die hebben een gekleurde buitenlaag en dat blijft niet zo goed zichtbaar.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Confetti in beslag

Deze tip staat in de nieuwste Mjam taart:

https://i.postimg.cc/5jYJKsG9/20190224-214835.jpg

5

Re: Confetti in beslag

Super bedankt! Ga er eens mee aan de slag!

Re: Confetti in beslag

Je kunt ook suiker smelten met kleurstof, hard laten worden en daarna in stukjes breken. De stukjes kun je als confetti gebruiken. Veel werk, maar een mooi resultaat  :)

7

Re: Confetti in beslag

Boter & Bloem schreef:

Je kunt ook suiker smelten met kleurstof, hard laten worden en daarna in stukjes breken. De stukjes kun je als confetti gebruiken. Veel werk, maar een mooi resultaat  :)


De suiker "koken" en dan op bakpapier gieten ofzo?

Niks moet, niksen mag!