1 Laatst bewerkt door KimN (15-02-2019 23:39)

Onderwerp: Vulling met peer

Heeft er hier iemand een topvulling op basis van peer? Wil het graag combineren met caramel maar twijfel of ik enchanted cream smaak ga geven met caramel siroop ( voor in de koffie) en er wat caramelsaus over heen drizzle of dat ik ga voor dulce de leche..wat denken jullie? Wat betreft de peer, er schijnen toetjes te koop te zijn met peer maar die vind ik in de supermarkt niet. Peer net zo behandelen als appel en lekker bakken en caramelliseren met suiker en boter? Ga de vulling dan aftoppen met bastogne kruimels

2

Re: Vulling met peer

Ja, heb ik idd wel eens zo gedaan, stukjes peer carameliseren met suiker en boter én beetje citroenrasp en -sap, peer is (vind ik) nog zoeter dan appel. Met dulche de leche wordt het misschien wel veel caramel/zwaar? Ik senk dat ik het romiger zou houden, je wil ook nog zoete bastogne.